Pepernotenonderzoek door leerlingen plusgroep

2018-12-20T10:29:01+02:00 vrijdag 30 november 2018|

Leerlingen van de plusgroep hebben afgelopen weken de kwaliteit van verschillende pepernoten onderzocht. De pepernoten van de Jumbo kwamen daarbij als beste uit de bus.

Plusgroep

De leerlingen van de plusgroep hebben in de afgelopen weken een pepernoten-warenonderzoek uitgevoerd bij in totaal 109 respondenten (leerlingen uit de groepen 2 t/m 8 en leerkrachten). In de plusgroep zitten op dit moment 8 leerlingen van de groep 6 tot en met 8. Deze leerlingen krijgen in en buiten de klas een passend aanbod, die aansluit bij hun manier van leren.

Smaak

Een leuk en relevant onderzoek in deze tijd van het jaar waarbij de kinderen de kruidnoten van de Albert Heijn, Jumbo, Bolletje, Van Delft en Lidl onderzocht hebben op prijs, energiewaarde, uiterlijk en smaak.

Blijde nieuws

Na analyse van de data bleek dat de kruidnoten van de Jumbo door de respondenten het lekkerst gevonden worden. Dit voor de Jumbo blijde nieuws hebben de leerlingen donderdagmiddag met de Jumbo in Stadshagen gedeeld. De kinderen werden in reactie hierop verrast met een grote tas Sinterklaas-snoepgoed om uit te delen op school.